Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Centrum voor Verloskunde ROOS? Bekijk dan regelmatig onze nieuwspagina of volg ons op social media! Hier delen we nieuws over onze praktijk, zwangerschapsnieuws en handige weetjes en tips. Zo mis jij nooit meer interessant nieuws!

 • Al vele jaren geven wij op onze praktijk een voorlichtingsavond over de bevalling. In 1,5 uur krijg je niet alleen informatie over de bevalling, maar ook over de laatste weken van de zwangerschap en het kraambed. 

   
   
 • Nieuws

  Petry in Sierra Leone

  Hoewel ze 1 juli op pensioen is gegaan, zit Petry niet stil en heeft ze de verloskunde niet helemaal vaarwel gezegd. We kregen foto's en onderstaand verslagje van haar reis naar Sierra Leone. Meer foto's kunnen jullie zien in de reacties bij het bericht op Facebook.

   
   
 • Nieuws

  Schoentje zetten

  Onze praktijk heeft nu ook een schoorsteen! Zou de Sint dan ook op ROOS langskomen, voor alle broertjes en zusjes?

   
   
   
 • Nieuws

  Sinterklaasintocht Roosendaal

  Hebben jullie ook gezien dat "ROOS" aanwezig was tijdens de intocht van Sinterklaas gisteren? Heel veel kindertjes (en ouders) in elk geval wel. 

   

   
   
   
   
 • Nieuws

  Kinkhoestvaccinatie voor zwangeren

  Kinkhoest is een besmettelijke ziekte en vooral gevaarlijk voor jonge baby's die nog niet zijn ingeënt. Vanaf eind 2019 krijgen vrouwen tijdens de zwangerschap een kinkhoestprik aangeboden. Hierdoor zijn baby's meteen vanaf de geboorte beschermd tegen kinkhoest.

 • Nieuws

  ROOS opent nieuwe locatie in Wouw

  Woon je in Wouw, Wouwse Plantage, Heerle of Moerstraten? Dan kun je vanaf nu voor bijna al je zwangerschapscontroles terecht in onze nieuwe locatie in Wouw, in het pand aan de Venpoorten waar ook het consultatiebureau gevestigd is. 

 • Nieuws

  Afscheid Petry Verhees

  Na meer dan veertig jaar en ruim 3.500 bevallingen is Petry Verhees sinds 1 juli gestopt als verloskundige bij Centrum voor Verloskunde ROOS.