Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Centrum voor Verloskunde ROOS? Bekijk dan regelmatig onze nieuwspagina of volg ons op social media! Hier delen we nieuws over onze praktijk, zwangerschapsnieuws en handige weetjes en tips. Zo mis jij nooit meer interessant nieuws!

 • Nieuws

  ROOS opent nieuwe locatie in Wouw

  Woon je in Wouw, Wouwse Plantage, Heerle of Moerstraten? Dan kun je vanaf nu voor bijna al je zwangerschapscontroles terecht in onze nieuwe locatie in Wouw, in het pand aan de Venpoorten waar ook het consultatiebureau gevestigd is. 

 • Nieuws

  Afscheid Petry Verhees

  Na meer dan veertig jaar en ruim 3.500 bevallingen is Petry Verhees sinds 1 juli gestopt als verloskundige bij Centrum voor Verloskunde ROOS. 

 • Nieuws

  Voluit zwanger

  ‘Voluit Zwanger’  –  onderzoek naar veerkracht tijdens en na de zwangerschap

  Voluit zwanger onderzoekt en versterkt veerkracht en psychisch welbevinden bij zwangere vrouwen. Veerkracht is het vermogen om goed om te gaan met veranderingen, tegenslagen en stress.

  Meer weten hierover? 

 • Nieuws

  Kinkhoestvaccinatie voor zwangeren

  Kinkhoest is een besmettelijke ziekte en vooral gevaarlijk voor jonge baby's die nog niet zijn ingeënt. Vanaf eind 2019 krijgen vrouwen tijdens de zwangerschap een kinkhoestprik aangeboden. Hierdoor zijn baby's meteen vanaf de geboorte beschermd tegen kinkhoest.

 • Nieuws

  Echofotomapje

  Vanaf nu krijg je bij de termijnecho (tussen 10 en 12 weken) een mooi mapje om die dierbare echofoto's veilig te bewaren. Fem van Papierpleziertjes schreef het mooie gedichtje op de voorkant.

 • Nieuws

  Nieuwe tas!

  Sinds kort hebben we een nieuwe tas die we uitdelen als je voor je eerste controle komt. Het is een leuke, herbruikbare tas met ons logo en een mooi gedichtje. Dit gedicht is speciaal voor ons geschreven door Fem van Papierpleziertjes. In de tas zitten een heleboel leuke kortingsbonnen/folders

 • Nieuws

  Voorlichtingsavond Bevallen

  Al vele jaren geven wij op onze praktijk een voorlichtingsavond over de bevalling. In 1,5 uur krijg je niet alleen informatie over de bevalling, maar ook over de laatste weken van de zwangerschap en het kraambed. 

 • Nieuws

  Sinterklaas kapoentje

  Sinterklaas heeft voor de toekomstige broertjes en zusjes cadeautjes en pepernoten gebracht bij ROOS!