Nieuws

ROOS opent nieuwe locatie in Wouw

Woon je in Wouw, Wouwse Plantage, Heerle of Moerstraten? Dan kun je vanaf nu voor bijna al je zwangerschapscontroles terecht in onze nieuwe locatie in Wouw, in het pand aan de Venpoorten waar ook het consultatiebureau gevestigd is. 

In de ruimte die we in het consultatiebureau hebben ingericht, kun je terecht voor alle zwangerschapscontroles, voorlopig nog alleen die waaraan geen echo-apparatuur te pas komt. Dat betekent dat je, behalve de intake, de twaalfwekenecho en de twintigwekenecho, voor elke controle naar onze locatie in Wouw kunt komen. We kunnen in Wouw alles doen dat we in Roosendaal ook doen: van je bloeddruk meten tot het controleren van de hartslag van je baby. 

Jonge moeders

Omdat we gevestigd zijn in hetzelfde pand als het consultatiebureau, kom je tijdens je zwangerschap vanzelf in aanraking met andere jonge moeders, de medewerkers van het consultatiebureau en de dienstverlening die hier wordt geboden. Heb je al een ouder kindje? Dan kun je afspraken wellicht combineren. Wel zo handig! En natuurlijk is het leuk om na je bevalling, tijdens je bezoeken aan het consultatiebureau, ‘jouw’ verloskundige nog eens tegen het lijf te lopen. 

Afspraken op maat

Er zijn nog geen vaste dagen waarop onze locatie in Wouw geopend is, dus net zoals in Roosendaal maak je jouw controle-afspraken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Centering Pregnancy bieden we voorlopig nog wel alleen in Roosendaal aan. Maar mocht je een keer een Centering Pregnancy-bijeenkomst missen, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan kun je de controle die daarbij hoort natuurlijk wél gewoon in Wouw laten uitvoeren. 

Ontdek onze nieuwe locatie!

Onze nieuwe locatie in Wouw is sinds deze week open, maar er volgt nog informatie over een gezellige opening. Houd onze Facebookpagina en onze website dus goed in de gaten!