Bevalling

Een bevalling is niet niks. Het is een spannende gebeurtenis, vooral wanneer je in verwachting bent van je eerste kindje en je niet goed weet wat je van de bevalling kunt verwachten. Maar ook bij een volgend kindje weet je niet hoe de bevalling zal verlopen. Bovendien beleeft iedere vrouw haar bevalling weer anders. Daarom wil je kunnen vertrouwen op goede begeleiding. Deze begeleiding krijg je van de ervaren verloskundigen van Centrum voor Verloskunde ROOS in Roosendaal!

Coaching

Als het allemaal niet gaat zoals je had gehoopt

Wil je meer informatie over echo's?

Wil je graag meer weten over de verschillende echo's? Of ben je pril zwanger en wil je je graag aanmelden bij Centrum voor Verloskunde ROOS? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Thuisbevalling of poliklinische bevalling

Ben je onder controle bij Centrum voor Verloskunde ROOS in Roosendaal, dan kun je ervoor kiezen om thuis te bevallen of om poliklinisch te bevallen (in het ziekenhuis). In beide gevallen krijg je begeleiding van één van onze verloskundigen. Krijg je in je zwangerschap te maken met complicaties of treden er tijdens de bevalling problemen op, dan sturen wij je door en beval je in het ziekenhuis onder de verantwoordelijkheid van een gynaecoloog. De gynaecologen die bij ROOS spreekuur houden, doen bevallingen in het Moeder en Kindcentrum in Bergen op Zoom. 

Poliklinisch bevallen

Ga je poliklinisch bevallen? Dan kun je ervoor kiezen om je kindje te krijgen in het Bravis Moeder & Kindcentrum in Bergen op Zoom óf in het in geboortecentrum Origine in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Veelgestelde vragen