Zwangerschapscursussen

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om je optimaal voor te bereiden op de bevalling en de eerste tijd samen. Daarom kun je via Centrum voor Verloskunde ROOS diverse zwangerschapscursussen volgen. Vaak worden deze vergoed via je aanvullende zorgverzekering. Bekijk hier het overzicht van onze cursussen en meld je snel aan!  

Samen Bevallen

Binnen de cursus Samen Bevallen krijgen jullie praktische informatie, worden jullie uitgebreid geïnformeerd en leren jullie technieken die je tijdens de bevalling kunt toepassen.
Tijdens de cursus is er steeds aandacht voor de ondersteunende rol van je partner, zodat hij of zij actief betrokken kan zijn bij de bevalling. 

Informatie en aanmelden:

Wil je informatie over de cursussen, de startdata, de prijzen en de cursuslocaties, kijk dan op www.samenbevallen.nl. Via deze website kun je je ook inschrijven. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het Centraal Aanmeldpunt van regio West- en Midden-Brabant via west-brabant1@samenbevallen.nl.

 

Zwangerschapscursussen omgeving Roosendaal

De meeste cursussen worden (voor een deel) vergoedt door de zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij je eigen zorgverzekeraar.

 

Zwangerschapscursussen

 

Actieve zwangerschapscursussen

 

Zwangerschapsyoga

 

Borstvoedingscursussen


Zwangerschapsmassage

 

Voor baby’s

Informatieavond Bravis Moeder & Kindcentrum

Wil jij graag bevallen in het Bravis Moeder & Kindcentrum in Bergen op Zoom? Dan is het goed om te weten dat hier regelmatig informatieavonden plaatsvinden. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt over de faciliteiten van het Bravis Moeder & Kindcentrum.