Positieve test

02

Hoera! Je bent zwanger

Hoe weet je dat je zwanger bent? Er zijn allerlei aanwijzingen die jouw lichaam geeft, die erop kunnen wijzen dat je zwanger bent. Pijnlijke borsten, vermoeidheid of stemmingswisselingen bijvoorbeeld. En natuurlijk blijft in de meeste gevallen je menstruatie uit. Vermoed je dat je zwanger bent? Dan is er maar één manier om het zeker te weten: het doen van een zwangerschapstest.

Zwangerschap van week tot week

Heb je jouw positieve test eenmaal in handen, dan is het leuk om bij te houden wat er precies gebeurt in je lichaam. Want tijdens je zwangerschap verandert je lichaam continu en je baby wordt elke week groter! Wil je precies weten wat er van week tot week gebeurt? Kijk dan op de website van Centrum voor Jeugd en Gezin. Hier kun je op een heel overzichtelijke manier de ontwikkeling van je zwangerschap én de ontwikkeling van je kindje bekijken.

Tijd voor beschuit met muisjes

Welkom lieve baby's van ROOS

W

Als ouders zijn jullie natuurlijk ontzettend trots op jullie pasgeboren zoon of dochter! Deel jullie blijdschap en stuur via het 'deel je blijdschap' formulier een foto van jullie baby met naam, geboortedatum en een kort verhaal van maximaal vijf regels toe. Hieronder vind je foto's en
verhaaltjes van ouders die tijdens de zwangerschap en bevalling zijn begeleid door Centrum voor Verloskunde ROOS!