Badbevalling

Bevallen in bad heeft veel voordelen. Warm water is verzachtend en helpt jou te ontspannen tussen de weeën door. Bovendien is de overgang tussen de warme baarmoeder naar de buitenwereld voor de baby minder abrupt. Daarom is het bij Centrum voor Verloskunde ROOS mogelijk om in bad te bevallen. Al onze verloskundigen hebben heel veel ervaring met badbevallingen.

Beschikbaarheid bevalbad

Als je graag thuis in bad wilt bevallen, raden we je aan een bevalbad te kopen of te huren. In je eigen ligbad thuis hebben de verloskundigen namelijk meestal niet voldoende ruimte om alles goed in de gaten te houden. Je verloskundige vertelt je graag alles over de mogelijkheden voor het huren of kopen van een bevalbad. Bij Centrum voor Verloskunde ROOS hebben we ook de beschikking over een opblaasbaar bevalbad.

Poliklinische badbevalling

Beval je in het Bravis Moeder & Kindcentrum of in geboortecentrum Origine? Ook hier zijn bevalbaden aanwezig. Wanneer je bevalling begint, reserveren we zo snel mogelijk de kamer met het bevalbad. Wil je meer weten over een badbevalling? Vraag ons gerust om meer informatie of leen onze DVD over badbevallingen.

Handige link: 

image2.jpg