Zwangerschap

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Je gaat een leuke en spannende periode tegemoet. En misschien heb je ook wel vragen. Waar moet je op letten en wat moet je allemaal in gang zetten? Hoe zit het met de controles? Wat mag ik wel of niet eten? Gelukkig sta je er niet alleen voor. Want je kunt altijd rekenen op de begeleiding en kennis van de verloskundigen van Centrum voor Verloskunde ROOS in Roosendaal.

Zwangerschap van week tot week

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam continu en je baby wordt elke week groter! Wil je precies weten wat er van week tot week gebeurt? Kijk dan op de website van Centrum voor Jeugd en Gezin. Hier kun je op een heel overzichtelijke manier de ontwikkeling van je zwangerschap én de ontwikkeling van je kindje bekijken.

Begeleiding tijdens je zwangerschap

Ons team van verloskundigen is de ideale combinatie van jonge collega's en verloskundigen met tientallen jaren ervaring. Zij kunnen jou dus goed begeleiden tijdens deze spannende periode in jouw leven! Op onze website kun je allerlei informatie vinden over hoe je herkent dat je zwanger bentgeslachtsbepaling, zwangerschapskwaaltjes zoals buikpijn, wat je kunt verwachten tijdens de eerste controles en de vervolgcontroles. En wat als je tijdens je zwangerschap tegen problemen aanloopt, bijvoorbeeld wanneer je met een miskraam te maken krijgt of wanneer je kindje in stuitligging ligt? Wil je met het vliegtuig? Wij regelen de benodigde verklaring voor je. Uiteraard kun je onze verloskundigen in Roosendaal al jouw vragen stellen: wij lichten alles graag aan je toe.

Hier kunnen jullie ons vinden


Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal
T. (0165) 55 56 76
F. (0165) 39 67 63
M. info@verloskundigenroosendaal.nl