Blogs

ROOS opent nieuwe locatie in Roosendaal

Geweldig nieuws! Sinds 23 november 2023 is onze nieuwe locatie op de Belder in Roosendaal officieel geopend en staan we klaar om jou te verwelkomen. Dankzij deze uitbreiding hebben we altijd een locatie bij jou in de buurt. 

Een unieke samenwerking

Het unieke aan deze nieuwe locatie is dat we het pand delen met het consultatiebureau en een fysiopraktijk die gespecialiseerd is in bekkenfysiotherapie. Deze samenstelling vergemakkelijkt jouw toegang tot de nodige zorg en maakt het mogelijk om je afspraken handig op elkaar af te stemmen. Dankzij de korte communicatielijnen met het consultatiebureau en de fysiopraktijk kunnen we een vloeiende overgang in de zorg bieden. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om, mits vooraf gepland, zowel voor als na de bevalling ondersteuning bij bekkenproblemen van een fysiotherapeut te ontvangen. Vervolgens kan, na de kraamweek, de zorg voor jou en je pasgeborene in samenspraak met het consultatiebureau worden voortgezet. 

Waarmee kunnen we jou op deze locatie helpen?

Op onze nieuwe locatie van Centrum voor Verloskunde ROOS kun je terecht voor intakegesprekken, anticonceptieadvies en alle reguliere zwangerschapscontroles, met uitzondering van uitgebreide screenings echo’s. We hanteren wisselende openingstijden, waarbij we minimaal één dagdeel per week geopend zijn op afspraak. Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn.   

Kom langs bij onze nieuwe vestiging

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze nieuwe locatie in Roosendaal. Tot snel!