Blogs

12,5-jarig bestaan Centrum voor Verloskunde ROOS

Vrijdag 1 juli vierden we ons 12,5-jarig bestaan! Onder het genot van een stuk taart blikken we terug op veelbewogen jaren. ROOS is het centrum waar alle verloskundige zorg samen komt. Al 12,5 jaar staan we vrouwen bij tijdens de meest bijzondere periode in hun leven. We doen er alles aan om samen de beste start te maken!

Naast baby’s worden ook.. bedrijven geboren! In 2010 is het Centrum voor Verloskunde ROOS geboren, en met succes. Centrum ROOS is vandaag de dag een groep met verloskundigen met veel ervaring en specialisme in huis. Door de samenwerking met specialisme in het ziekenhuis hoef je maar op één locatie te zijn. De verloskundige als het kan, de gynaecoloog als het moet. Word je door ons doorverwezen naar de gynaecoloog? Dan ga je een deur verder, we hebben alle specialisten onder één dak.

Het ontstaan van de naam ROOS

Hoe de naam voor Centrum voor Verloskunde ROOS is ontstaan? Dat is een leuk verhaal! We hebben 12,5 jaar geleden een winactie opgezet. Iedereen met een idee voor een naam heeft een suggestie gedaan. Uiteindelijk is een collega er met de roem vandoor gegaan! De naam ROOS bleek het meest geliefd. Waar de naam voor staat? Was het de meest populaire babynaam in 2010? Nee, ROOS staat voor ROosendaalse Obstetrisch Samenwerkingsverband!

Het mooiste compliment van de afgelopen 12,5 jaar

De afgelopen 12,5 jaar hebben we zeker 10.000 zwangeren mogen begeleiden. Geen één bevalling is hetzelfde, dat maakt ons vak zo bijzonder! Het mooiste compliment is het ontvangen van het geboortekaartje. Dat we op de nacontrole horen dat je goed bent geholpen en bij een eventueel volgende zwangerschap weer terug wilt komen.

Over 12,5 jaar..

  • Hebben we nog meer baby’s mogen verwelkomen op deze wereld
  • Doen we nog steeds met plezier wat we nu elke dag mogen doen
  • Werken we vanaf een nieuwe locatie. Deze ontwikkeling staat nog in de kinderschoenen, of babyslofjes, want dat zijn écht plannen voor de toekomst!

We houden je natuurlijk graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen onze praktijk. Volg ons via social media!