Nieuws

Centering Pregnancy online

We gaan opnieuw starten met Centering Pregnancy. Deze keer helaas niet met fysieke bijeenkomsten, maar wel online, via zoom-meetings!

Ben je zwanger en uitgerekend eind augustus of september? Wil je graag deelnemen aan de interactieve gesprekken met andere zwangeren en een verloskundige? Wissel je graag informatie uit over zwangerschap, bevalling en kraamweek? Vind je het fijn om andere zwangeren te leren kennen die dezelfde periode zijn uitgerekend?

Meld je dan aan  bij onze assistente op 0165/55.56.76.

Met centering online willen we opnieuw interactieve gesprekken hebben over zwanger zijn, over alles wat met de geboorte en kraamweek samenhangt en tips onderling laten uitwisselen.

De avonden zijn ideaal voor vrouwen die goed geïnformeerd willen worden over hun zwangerschap en het fijn vinden om ervaringen uit te wisselen.

Als je deelneemt aan het programma word je ingedeeld in een groep met 8-10 andere vrouwen die rond dezelfde tijd zijn uitgerekend als jij.

Er zijn 8 bijeenkomsten van 1,5 uur gepland gedurende je zwangerschap. Er worden op 1 avond verschillende thema´s behandeld en er is tijd om de andere vrouwen uit de groep te leren kennen.

Bij 2 avonden wordt de partner ook uitgenodigd om deel te nemen om zo zich voor te bereiden op de bevalling en de eerste tijd na de geboorte van de baby.