Ervaren verloskundigen en jonge verloskundigen

Jouw zwangerschap en bevalling is een spannende, maar ook leuke periode. Daarbij wil je kunnen profiteren van jarenlange ervaring en expertise, maar ook van de nieuwste inzichten en technieken. Bij Centrum voor Verloskunde ROOS in Roosendaal komt dit allemaal samen: er werken verloskundigen met tientallen jaren ervaring, maar ook net afgestudeerde verloskundigen

Ervaren verloskundigen

Een aantal van onze verloskundigen zit al tientallen jaren in het vak. Ze hebben al honderden bevallingen begeleid en hebben dus alles al wel een keer meegemaakt. Van die expertise maak jij gebruik tijdens jouw bevalling! En hoewel ze al jarenlang in het vak actief zijn, volgen ze na- en bijscholing om hun kennis op peil te houden. 

Jonge verloskundigen

Daarnaast werken bij Centrum voor Verloskunde ROOS ook jonge verloskundigen. Professionals die enkele jaren geleden zijn afgestudeerd, en die volgens de nieuwste normen zijn opgeleid. Zij nemen vanuit hun opleiding nieuwe inzichten mee, waarmee ze de geboortezorg van Centrum voor Verloskunde ROOS naar een hoger plan helpen tillen. 

Verloskundigen in opleiding

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan het opleiden en ontwikkelen van een nieuwe generatie verloskundigen. Daarom hebben we soms stagiaires en leerling-verloskundigen in onze praktijk. Daarvoor werken we samen met de Verloskunde Academie Rotterdam. Als we een stagiaire hebben, lees je dat op het prikbord in de wachtruimte en op onze Facebookpagina. Het kan zijn dat een stagiaire jouw controles in samenwerking met een ervaren verloskundige of – naarmate de opleiding vordert – zelfstandig uit. Uiteraard gebeurt dit onder de verantwoordelijkheid van een gediplomeerde verloskundige. Wil je liever niet door een student begeleid worden? Geef dit dan aan bij de assistente of je verloskundige. 

De beste verloskundige zorg

Of je nu een verloskundige met tientallen jaren ervaring of een net afgestudeerde verloskundige hebt: voor de kwaliteit van de zorg maakt het niets uit. Alle verloskundigen van Centrum voor Verloskunde ROOS zijn gediplomeerd, BIG-geregistreerd en volgen regelmatig bijscholing. Want alleen de beste geboortezorg is goed genoeg voor jou en je kindje!