Centering pregnancy

Tijdens je zwangerschap kan het leuk en nuttig zijn om je ervaringen met andere zwangere vrouwen te delen. Bij Centrum voor Verloskunde ROOS hebben we daarvoor een ideale oplossing: Centering Pregnancy! 

Centering Pregnancy Roosendaal

Centering Pregnancy is een methode van zwangerschapsbegeleiding waarbij je, samen met een groep zwangeren die zijn uitgerekend in dezelfde periode als jij, regelmatig bijeenkomsten volgt die je voorbereiden op de bevalling en de kraamtijd. Deze bijeenkomsten worden gecombineerd met de controles die je normaal gesproken ook bij de verloskundige hebt. De controles zijn uiteraard individueel, maar vinden vlak vóór of na de bijeenkomsten plaats. 

Bijeenkomsten Centering Pregnancy

Wanneer je deelneemt aan Centering Pregnancy woon je negen bijeenkomsten bij. Tijdens die bijeenkomsten krijg je voorlichting en informatie over je zwangerschap, de bevalling en je kraamtijd. Maar er is ook volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met de andere zwangere vrouwen in jouw groepje. Tijdens twee bijeenkomsten is ook je partner van harte welkom. Bijeenkomst 8 is als jullie ongeveer 30-36 weken zwanger zijn. Nadat alle baby’s geboren zijn, is er nog een ‘terugkomavond’ waar jij, je kindje én je partner van harte welkom zijn!

Centering Pregnancy: leuk en leerzaam

De bijeenkomsten van Centering Pregnancy zijn in de eerste plaats natuurlijk heel leerzaam. Je krijgt allerlei informatie over je zwangerschap en de voorbereiding op je bevalling. Maar daarnaast is het ook leuk om ervaringen te delen met andere zwangere vrouwen. In het verleden hebben we zelfs vriendschappen zien ontstaan in deze groepen. Niet zo gek, want jullie zitten allemaal in dezelfde levensfase! 

Meer weten over Centering Pregnancy?

Tijdens je eerste afspraak bij Centrum voor Verloskunde ROOS zal je verloskundige je vertellen over Centering Pregnancy. Wil je deelnemen? Geef dit dan zeker aan bij je verloskundige. Dan kun jij snel kennismaken met de andere dames van jouw groepje! 

Locatie

Boerhaavelaan 25 - 4708 AE Roosendaal