Ons team

Centrum voor Verloskunde ROOS in Roosendaal bestaat uit acht verloskundigen die zijn verdeeld over twee teams: team rood en team blauw. Meld je je aan bij ons centrum, dan word je ingedeeld in een van deze teams. Team rood bestaat uit verloskundigen Lian van Iersel, Kathelijne De Vries en Heidi van den Bergh en Kim Vos.Team blauw bestaat uit Petry Verhees, Marlies Bartels, Els Vanden Bergh en Janneke van Ravensteijn. Deze verloskundigen worden ondersteund door onze waarneemsters en assistenten. Lees meer over alle medewerkers van Centrum voor Verloskunde ROOS.

Team rood

Team blauw

Assistenten

Waarneemsters

Gynaecologen

De Maatschap Gynaecologie van het Bravis ziekenhuis bestaat inmiddels uit dertien gynaecologen. Zij zijn werkzaam in de ziekenhuizen in Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in buitenpoliklinieken in Etten-Leur, Oudenbosch en Steenbergen.
Alle gynaecologen van de maatschap oefenen hun vak over de gehele breedte uit. Zij zorgen voor zowel de patiënten op de poliklinieken als de opgenomen patiënten, ze begeleiden bevallingen en doen gynaecologische en verloskundige operaties. Daarnaast heeft elke gynaecoloog een of meerdere aandachtsgebieden waarin hij of zij is gespecialiseerd. Alle gynaecologen houden zich bezig met de algemene verloskunde. Elles in 't Anker, Mylene van Etten, Peter van Gessel en Richard Pal hebben van de zorg rondom zwangerschap en bevalling (perinatologie) hun aandachtsgebied gemaakt. Zij verzorgen de meeste spreekuren bij Centrum voor Verloskunde ROOS.
 

Echoscopisten

Bij Centrum voor Verloskunde ROOS in Roosendaal kun je ook terecht voor medische echo’s en pretecho’s. Medische echo’s worden gemaakt door een echoscopist van EVA (samenwerking Centrum voor Verloskunde ROOS en verloskundigenpraktijk Artemis) of een echoscopist van het ziekenhuis. De pretecho’s worden gemaakt door Babylook.